Situată într-un cadru natural protejat, oferind o ambianţă unică şi sofisticată, Pensiunea Cheile Râşnoavei este locul ideal pentru o vacanţă activă şi de lucru, pentru un eveniment privat sau o ceremonie romantică. Suntem dedicaţi evenimentului tău!
Pensiunea Cheile Râşnoavei, clasificată cu 4 stele, are o capacitate de 28 de locuri, în 12 camere. Aflată în mijlocul naturii, pe un domeniu de 8 hectare, complexul este locul ...
Retrasă în mijlocul naturii, pensiunea Cheile Râşnoavei este o oază de linişte, plină de rafinament. Dotată cu sală de conferinţe, restaurant (capacitate maximum 130 de locuri ), terasă ...
Oferte speciale
Rezervă acum pentru vacanţa de vară ...
Film prezentare
Atracţii locale
Evenimente locale
 

Pensiunea Cheile Râşnoavei, clasificată cu 4 stele, are o capacitate de 28 de locuri, în 12 camere. Aflată în mijlocul naturii, pe un domeniu de 8 hectare, complexul este locul ideal pentru team-building-uri, conferinţe şi alte evenimente speciale. În viitorul apropiat, pensiunea va oferi servicii de campare pentru rulote şi autorulote, la standarde occidentale, în zona Braşovului.

Retrasă în mijlocul naturii, pensiunea Cheile Râşnoavei este o oază de linişte, plină de rafinament. Dotată cu sală de conferinţe, restaurant (capacitate maximum 130 de locuri), terasă, spaţiu de agrement atât pentru copii cât şi pentru adulţi, pensiunea Cheile Râşnoavei este locul ideal pentru întâlnirile de grup sau pentru familiile care doresc să simtă răcoarea Alpilor în Carpaţi! Accesul în arealul pensiunii este securizat video şi dispune de pază proprie non stop.

Pensiunea oferă 5 camere cu pat matrimonial, 4 camere cu pat twin, 2 camere cu 2 paturi matrimoniale (4 locuri/cameră), 1 cameră matrimonială cu şemineu pe lemne.

Toate camerele sunt dotate cu: baie proprie, încălzire centrală, TV cu cablu şi terase sau balcoane. Internet wireless este la recepţie şi în sala de conferinţe.

madara
Castelul Bran

Castelul Bran se află la o distanţă de 15 km de Cheile Râşnoavei. Cea mai reprezentativă legendă a Transilvaniei, cea a lui Vlad Ţepeş sau a lui Dracula, este legată incontestabil de Castelul Bran. Un alt obiectiv important este Castelul Peleş, ce se află la 24 de km distanţă. Castelul Peleş este cel mai impresionant şi cel mai valoros castel din Romania.

Cetatea Râșnovului
Cetatea Râşnov, se află pe Dealul Cetăţii, la sud de oraş. Este una dintre cele mai importante fortificaţii medievale din România. Tradiţia săsească susţine că partea cea mai veche a cetăţii a fost construită de cavalerii teutoni (1211-1225). Program de vizitare: Luni-Duminică, 9.00-19.00 (program de vară), 9.00-17.00 (program de iarnă)

Biserica ortodoxă veche "Sf. Nicolae", str. Romulus Cristoloveanu, nr. 14
Prin datarea întemeierii în a doua jumătate a secolului al XIV-lea, biserica este cea mai veche biserică ortodoxă care ni s-a păstrat, cu elevaţie, din sud-estul Transilvaniei. Tradiţia a pus înălţarea bisericii pe seama sprijinului material oferit de domnitorii Ţării Româneşti de la sfârşitul secolului al XIV-lea.

Biserica evanghelică, str. Republicii, nr. 1
Biserica saşilor râşnoveni a fost ridicată la începutul secolului al XIV-lea. Înfăţişarea actuală datează din perioada 1774-1775. Biserica a conservat părţi din pictura catolică parietală, datată la anul 1500.

Peştera Valea Cetăţii
Se află pe povârnişul vestic al Masivului Postăvarul (3,5 km distanţă de Râşnov), la o altitudine de 790 m (intrarea principală).
În peşteră există un sistem special de lumini de tip LED.
În peşteră sunt organizate concerte de muzică camerală.

Baza olimpică de sărituri cu schiurile şi biatlon, Valea Cărbunării
Este primul centru de sărituri cu schiurile la standarde internaţionale din România şi unul dintre cele mai moderne din Europa de Est.

Centrul de echitaţie Diana
Se află la un km distanţă de pensiunea Cheile Râşnoavei. Se poate practica echitaţie în manej (loc special amenajat, folosit pentru dresarea cailor sau pentru antrenamente de călărie) sau pe traseu (cu instructor).

Bunjee Jumping
Instalaţia este pe locul întâi în Europa de Est, şi pe locul 2 în Europa (dupa Elveţia), cu o înălţime de 135 m, cu posibilităţi de mărire până la 155 m, pe o distanţă de aproximativ 100 m, în funcţie de greutatea celui care sare.

Drumeţii
Cu plecare de la Pensiunea Cheile Râşnoavei sunt următoarele trasee:
- spre Vârful Postavarul, traseu turistic de 5 ore pe drum forestier şi potecă.
- spre Cabana Trei Brazi - traseu marcat de 2 ore

Agrement ÅŸi sport
În zonă puteţi închiria biciclete, motocross sau ATV-uri, puteti practica paintball, alpinism, pescuit. Iarna se poate practica ski sau săniuş pe pârtia din apropiere. Pârtiile de ski din Predeal şi Poaiana Braşov sunt la doar 20 de minute distanţă.

Modalităţi de plată

La Pensiunea Cheile Râşnoavei puteţi opta si pentru modalităţi de plată neconvenționale, respectiv: Visa, Mastercard, Maestro, Card compliments, Ticket de vancanţă Edenred.

Rezervă acum pentru vacanţa de vară şi beneficiezi de reduceri maxime!